Tietoa meistä

Tarjoamme tehokasta, joustavaa ja ammattitaitoista kuljetus- ja varastointipalvelua jo vuosien kokemuksella. Kuljetus Perhonen Oy on perheyritys, jonka toiminta on aloitettu vuonna 1988 Mika Perhonen -nimellä. Yritys muuttui Kuljetus Perhonen Oy:ksi vuonna 1994.

Toimimme nopeasti, täsmällisesti ja ammattitaidolla. Vaivattomuus ja asiakkaan tyytyväisyys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Me takaamme, että saatte kuljetuksenne perille luotettavasti ja nopeasti.

Teemme kuljetuksia laidasta laitaan. Kuljetuspalvelumme ovat sekä yrityksille, että yksityishenkilöille. Meiltä pystyt vuokraamaan pakettiauton, perävaunun tai puoliperävaunun, pyöräkoneen ja dollyn omien tarpeidesi mukaan. Kalustomme kattaa kaiken pakettiautoista täysperävaunullisiin kuorma-autoihin. Ajoneuvoja on tällä hetkellä yli 30. Yritysten yhteinen liikevaihto on n. 8 miljoonaa. Oletko muuttamassa? Meiltä voit vuokrata muuttoautot ja muuttomiehetkin tarvittaessa. Meiltä saat myös lämpösäädellyt kontit.

Kuljetuspalvelumme toimivat ympäri Suomen. Terminaalimme sijaitsee Kuopiossa, mutta toimimme myös Joensuussa ja Helsingissä.


5 syytä, miksi valita Kuljetus Perhonen

Nopeus ja tehokkuus

Kuljetamme kaiken nopeasti ja tehokkaasti aina asiakkaan tarpeet huomioiden.

Joustavuus

Tilanteet ja tapaukset muuttuvat. Asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkeää ja joustamme tarvittaessa.

Ammattitaito

Meillä kaikilla kuljettajillamme on ammattipätevyys. Olemme myös olleet alalla pitkään.

Luotettavuus ja vakaus

Olemme vakaa ja luotettava, jo pitkään töitä tehnyt yritys. Toimitamme kuljetukset perille luotettavasti.

Hyvä kalusto

Meillä on hyvä ja monipuolinen kalusto, jolla työt sujuvat.